Juniortræning i ØBRO

Om juniortræningen

Kære ØBRO-juniorer og forældre,

Hver mandag fra 15:30 – 18:00 er der åben træning, hvor alle børn og unge er velkomne. Hvis du endnu ikke er medlem, er du velkommen til at komme et par gange og se om det er noget for dig, inden du beslutter om du vil meldes ind.

Udover den ugentlige træning deltager vores juniorer også i klubbens øvrige aktiviteter, juniorklubmesterskab, Junior Grand Prix, KSUs juniorholdskak og meget andet – blandt andet det individuelle DM for juniorer, som flere gange er gået til en ØBRO’er. Desuden vil der være enkeltstående arrangementer – fx tur til turnering i udlandet, gæstetræner, koordineret juniorskak mv.

Hvis du vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte vores juniorleder Martin Reib Petersen på mobilnr. 20 74 17 05 eller skrive en e-mail til juniorleder@oebroskak.dk.

ØBRO har selvfølgelig indhentet børneattesten til samtlige juniortrænere, som kræves ifølge retningslinierne.

Værd at vide

Skak i ØBRO er med hygge i højsædet. Det er bedst at kunne de basale regler hjemme fra, men derfra tager vi over. Vi er tre undervisere, som giver mulighed for differentieret undervisning. Al undervisning foregår i Skakforeningen ØBROs lokaler.

Vores Juniortrænere

Uno Skonnord

Juniortræner, elo: 2071

Uno er entusiastisk og grundig. Han tager typisk fat i de øvede og gennemgår teknikmærker. Spænd selen, hvis du ender hos ham. 

Martin Reib Petersen

Juniorleder, elo:2117

Martin har været fast træner gennem mange år. Martin ved alt om skakkens historie og har altid røverhistorier fra skakkens verden i ærmet. Flere talentfulde juniorer startede deres spæde skridt under Martins kyndige vejledning!

Sofie Bech Dürrfeld

Juniortræner, elo: 1785

Hun har styr på tropperne, altid. Sofies speciale er de helt nye. Sofie forklarer tingene helt fra scratch i alt fra taktikker til slutspil. Hvis man starter dér, kan man ikke være i bedre hænder.

Hold jer orienterede om turneringer og andre skakarrangementer på DSU og KSU. 

Kom og vær med!

Prøv vores undervisning. Vi sørger for at undervise, så alle kan forstå det og give en kanon oplevelse oven i hatten.

Træningstidspunkt

Mandag: 15:30-17:00

Hvor?

Rosenvængets Allé 31, 2100 Kbh Ø