ØBRO Nytår 2009 med livebrætter og chatroll!

Picture-2

Skakforeningen ØBRO og MainframeSupport ApS gør sig klar til vores store turnering ØBRO Nytår 2009,  hvor vi i år har 6 livebrætter som kan følges i alle 7 runder. Du har mulighed for at følge dem på nedenstående link og sammen med vores nye chatroll – læs under Skakforeningen Øbros chatroll.

Picture 12

Da det er den 18. ØBRO Nytår i år og (turneringen startede i 1992) da vores sponsor er MainframeSupport ApS, har vi valgt at indføre i hver runde, rundens parti/stilling – dagens mainframe. Det kan være et skønhedsparti, kampparti eller andet der gør sig gældende og derved giver partiet titlen “The Mainframe of the Day”.

Livebrætter – Live Games

Runde 1 spilles d. 27. december kl. 13:00
Runde 2 spilles d. 27. december kl. 19:00
Runde 3 spilles d. 28. december kl. 13:00
Runde 4 spilles d. 28. december kl. 19:00
Runde 5 spilles d. 29. december kl. 19:00
Runde 6 spilles d. 30. december kl. 13:00
Runde 7 spilles d. 30. december kl. 19:00

Skakforeningen Øbros chatroll

Skakforeningen ØBRO vil i år give de personer der følger partierne live en mulighed for at chatte med hinanden og derved give deres synspunkter på partiernes forløb.

Du kan følge med på Skakforeningen Øbros chatroll eller på ovenstående vindue kan du trykke på følgende icon (nede i højre hjørne) for at åbne den i et andet vindue.Picture 2

Du kan så sætte vinduet ved siden af livebrættet og derved skrive sammen med de andre som følger partierne på vores chatroll.

Picture 2

Du har mulighed for at logge in som gæst (tryk på guest) uden at oprette en mail samt brugernavn. Du kan godt skrive dit rigtige navn som gæst istedet for at bruge guest805, som den evt. vil foreslå. Her kan du så skrive f.eks. Bo Hansen, som vist nedenfor og du trykker derefter på knappen Go! og skriver i bunden af chatrollen dine kommentarer.

Picture 4

Du kan også registrere dig selv på vores chatroll (tryk på sign up), hvor du skal registrere dig med email og give dig selv et brugernavn. Her skal du udfylde nedenstående oplysninger for at oprette en account.

Picture 3

Du har mulighed for at afprøve hvordan det virker med det samme og håber at du får glæde af det under ØBRO Nytår 2009.

God fornøjelse!

3 kommentarer til “ØBRO Nytår 2009 med livebrætter og chatroll!”

  1. Tak for det, Skousen. Det lykkedes så endelig for mig at finde nogle resultater fra turneringen via linket. Men hvorfor skal det være så besværligt?
    Man må forstå at jeg ind i mellem forsøger at træne tre ungdommelige talenter der deltager i turneringen. Jeg skal også være sammen med dem nytårsaften, og så skulle jeg jo gerne være klar med noget velunderbygget hån.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *