ØBRO Nytår 2010 – runde 7

Skakforeningen ØBRO og MainframeSupport ApS gør sig klar til næste runde af ØBRO Nytår,  hvor vi i år har 10 livebrætter som kan følges i alle 7 runder.

Da det er den 19. ØBRO Nytår i år og (turneringen startede i 1992) da vores sponsor er MainframeSupport ApS, har vi valgt at indføre i hver runde, rundens parti/stilling – dagens mainframe. Det kan være et skønhedsparti, kampparti eller andet der gør sig gældende og derved giver partiet titlen “The Mainframe of the Day”. Rundens comeback stod Bo Garner for imod Alexander Rosenkilde. Kommentatorrummet undrede sig over at Rosenkilde ikke tog kvaliteten med 20…Sxe1+? Partiet fortsatte og Bo spillede 22.Txe7!? Kxe7 23.Sxd5+ Sxd5 24.Dxd5?!. Vi havde regnet med at Garner ville spille 24.Te1+!? som havde været mere i stillingens ånd og interessant. Rosenkilde fik sit tårn ud og stod bedst men Garner fandt en smart dronningegevinst. Derfor er det rundens mainframe/comeback.

“The Mainframe of the Day”

Forneden kan livepartierne fra nytårsturneringen følges, og der er desuden mulighed for at chatte om partierne i chatrollen.
Resultaterne vil selvfølgelig også blive opdateret løbende.
Runde 7 begynder d. 30.12.2010 kl. 19.00.

[chatroll width=’280′ height=’600′ id=’gu7X9dKQgcq’ name=’skakforeningen-oebro’ apikey=’flb1mfil6q5oxo5v’]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.