Arbejdslejr-weekend med tilhørende fest den 19.-21. marts i ØBRO!

logo

Kære Venner af Øbro.

I har sikkert lige så ofte som om os dvælet ved minderne og følt jer inderligt trist til mode over at denne storslåede og traditionsrige begivenhed tilsyneladende ikke længere finder sted. I tror måske at vi taler om den legendariske skakturnering på Kerteminde Højskole. Turneringen som voksede sig større og større og bedre og bedre år for år for til sidst at holde helt op. Hvilken skam!

Nej, lad os i stedet tale om ting vi kan gøre noget ved. Den alt for lange pause i Øbros tilbagevendende arbejdslejr-weekender har stensikkert også fået nogle tårer til at presse sig på i ny og næ. Sjældent har vi arbejdet så hårdt, sjældent har vi festet så velfortjent! Sjældent har vi festet så hårdt!

En gang var Øbro en håndværkerklub, i dag består den hovedsageligt af intellektuelle og mere eller mindre motorikhæmmede IT-nørder og filosofistuderende. Det er naturligvis ikke nemt at have med at gøre, men heldigvis har Øbro venner – det ved vi!

Gå ikke glip af denne chance!

Arbejdslejren vender tilbage! Weekenden vil byde på malingkamp, arbejderøl, fest hos politidirektørens søn og ikke mindst – et ansigtsløft til Øbros gamle lokaler.

Det bliver så sjovt!

Datoen er sat til den 19.-21. marts. Det foregår i Øbros lokaler, bortset fra festen som foregår hos Søren Bech lørdag aften, og er for alle dem som har arbejdet.

Skulle du have forslag til hvad der er mest presserende eller vil du bare fortælle os hvor klar du er, så meld dig til en af undertegnede eller meld dig til på facebook.

P.S. Du er også meget velkommen til sprede ordet blandt venner og skakfolk i din vennekreds!

Kampklare hilsner

Marie Frank (kåret til årets mest eksotisk/erotisk klædte spiller), Søren Smæk Hansen og Thominator

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.