Chatroll i forbindelse med Corus Chess 2010

logoklein

Corus Chess 2010 er startet i dag og der er mulighed for at følge en del partier live under turneringen. Dette har vi Skakforeningen ØBRO taget til efterretning og derfor vil vi godt tilbyde vores medlemmer og skakinteresseret noget at snakke om!

Efter Skakforeningen ØBROs succes med vores chatroll under ØBRO Nytår 2009 vil vi også give de personer der følger partierne live under Corus Chess 2010 en mulighed for at chatte med hinanden og derved give deres synspunkter på partiernes forløb.

Vi vil derfor fra i morgen være at finde på chatrollen fra kl. 13:30, når 2. runde starter. Partierne kan følges på ChessOK, ChessBomb og selvfølgelig på Corus egen hjemmeside.

Du kan følge med på Skakforeningen Øbros chatroll eller på ovenstående vindue kan du trykke på følgende icon (nede i højre hjørne) for at åbne den i et andet vindue.Picture 2

Du kan så sætte vinduet ved siden af livebrættet og derved skrive sammen med de andre som følger partierne på vores chatroll.

Picture 2

Du har mulighed for at logge in som gæst (tryk på guest) uden at oprette en mail samt brugernavn. Du kan godt skrive dit rigtige navn som gæst istedet for at bruge guest805, som den evt. vil foreslå. Her kan du så skrive f.eks. Bo Hansen, som vist nedenfor og du trykker derefter på knappen Go! og skriver i bunden af chatrollen dine kommentarer.

Picture 4

Du kan også registrere dig selv på vores chatroll (tryk på sign up), hvor du skal registrere dig med email og give dig selv et brugernavn. Her skal du udfylde nedenstående oplysninger for at oprette en account.

Picture 3

Glæder os til at se dig på Skakforeningen ØBROs chatroll!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.