Det Åbne ØBRO-Klubmesterskab 2009 – Runde 6

logo

Det Åbne ØBRO-Klubmesterskab 2009 efter 6. runde og udsatte partier, hvor der kun er 2 udsatte partier tilbage som skal spilles inden næste mandag.

Gruppen over 1700

I topopgøret imellem Sandi Stojanovski (Perlen) og Søren Bech Hansen (ØBRO) vandt Sandi og har nu 5,5/6. Søren kom godt fra åbningen og havde flere gode angrebs chancer, men spillede forkert og havde også remis ved at samme stilling havde opstået 3 gange, men han så det ikke under partiet. Nikolai Skousen (ØBRO) hoppede i en åbningsfælde imod Niels Kristian Kragh og tabte. Nikolai vandt sit udsatte parti mod Ole Bo Andersen efter et meget taktisk parti, som svingede lidt frem og tilbage og er blevet kommenteret af Nikolai.

Sandi ser ud til at vinde turneringen og det er kun Niels Kristian som kan nå 5,5 point ved at vinde over Sandi og så kommer det an på hvem der har den bedste korrektion og de skal højst sandsynligt mødes i sidste rundes topopgør.

Bedste Øbroer er Nikolai og Søren Bech som begge har 4/6 og har mulighed for at blive Klubmester 2009 ved at vinde i sidste runde.

Hvid: Nikolai Skousen (2286) – Sort: Ole Bo Andersen (2122)

Game viewer by ChessTempo

Gruppen under 1700

Der er 2 spillere der fører gruppen inden sidste runde og det er Ted Sandbech (ØBRO) med 4,5/6 og Holger Lodahl 4,5/6 (ØBRO). De har begge mulighed for at vinde gruppen med gevinst i sidste runde.

Resutaterne fra turneringen kan følges her.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.