Festlig juleafslutning i ØBRO

images-1

Julens snarlige komme blev fejret med manér i ØBRO i går, mandag den 14. december. Der var budt på både julefrokost og den traditionsrige julelyn – og stemningen var i top fra start med 35 deltagere i alle aldre!

Julefrokostmenuen var klassisk med sild, varm leverpostej med bacon, lune frikadeller med rødbeder, forskelligt slags pålæg og – ikke at forglemme højdepunktet, som dagens mand Kim O. havde stået i spidsen for – flæskesteg med rødkål – formidabelt!

Picture 5

Også stor tak til Martin Reib, Andreas L.C., Mahias og Albert, som sørgede for alt det praktiske i løbet af eftermiddagen.

Imens julefrokostfolkene guffede løs havde Christian og Lars-Emil fået tjansen med at sammensætte holdene til julelyn.

Picture 4

Picture 5

Picture 6

Picture 7

Picture 8

Picture 9

Picture 10

Picture 11

Der kunne laves 7 hold á 4 spillere – og inden længe var turneringen i gang – mens gløggduften langsomt bredte sig og æbleskiverne var ved at blive varme!

Picture 3

Humøret var højt under turneringen – og med et enkelte oversidderhold i hver runde var der gode muligheder for at forsyne sig i baren undervejs!

Førstepræmien – snaps til hele holdet – blev vundet af holdet med det bizarre navn “7 arme og ingen småkager” (Ole Bo, Martin Reib, Hjalte og Jesper K.) . Overbevisende med 17½ point.

På andenpladsen – vin til hele holdet – kom “Hold Victory” (Niels Kristian, Andreas E., Anders og Noah) med 14 point. På de følgende pladser kom “Pet-ted” (12½ p.), “Bagmændene” (11 p.), “Nissepigerne” og “Teddys helte” (10 p.) – og til sidst “Der Untergang” (8 p.).

Picture 2

Topscorerne blev på 1. bræt Karsten L. (5½ p.), 2. bræt Thomas Vils (5 p.) – på moderne korrektion foran Martin Reib (også 5 p.) – 3. bræt Hjalte (6 p. – eneste med maksimum score!) og 4. bræt Samuel (5 p.). Der var frit valg mellem en øl og en vand i topscorerpræmie.

“Der Untergang” (Jesper Vej, Nils P., Albert og Samuel) fik præmien (også øl/vand) for bedste holdnavn – specielt på baggrund af deres placering, som matchede navnet helt perfekt.

Picture 3

Efter præmieoverrækkelsen blev flere hængende til den individuelle julelynsturnering. Resultatet af denne fik undertegnede dog ikke med hjem.

Tak til alle for en herlig aften – og på gensyn til ØBRO Nytår og den nye sæson!

page9_1jpg-150x88

God jul og godt nytår!

De bedste juleskakhilsner

Formanden

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.