God start for alle ØBRO’s hold!

Af Søren Møller Hansen

Holdturneringen har været i gang i et par uger – og efter de første to spillerunder har ØBRO’s fire 8-mandshold i alt fået 5 matchsejre, 2 uafgjorte og blot et enkelt nederlag.

Et kort resumé af de fire holds præstationer indtil nu:

ØBRO I (1. division, gruppe 1):

Det er blevet til to tætte kampe.

I første runde blev det til 4-4 på udebane mod Evans (Vejle) – det var lidt under forventet, især var vi pæne favoritter på de øverste brætter – men efter sigende et rimeligt resultat, som kampen skred frem. Mads Smith og Søren Bech var de to vindere. Pudsigt nok, så endte samtlige matcher i 1. runde i gruppen uafgjort…!

I anden runde var Næstved på besøg – og det blev til en smal 4½-3½-sejr efter en anelse heldig afslutning, hvor vinderne var Nikolai, Carsten og Jesper Vej, hvis modstander gik selvmat i et slutspil. Denne gang var det en smule over forventet, så alt i alt en ganske fornuftig start for 1. holdet, som har lagt sig på en delt 3.-4. plads i den meget jævnbyrdige gruppe.
I tredje runde, søndag den 4. december, venter Furesø i endnu en hjemmekamp.

ØBRO II (Mesterrækken):

I første runde var en af forhåndsfavoritterne, BMS på besøg. Det blev 4-4 – et helt fair resultat efter spil og chancer. Præstationen var en smule under forventet score, men absolut acceptabelt mod et stærkt BMS-hold. Ole Bo og Claus Pakmor vandt begge i overbevisende stil.
I anden runde tog vi til Herlev – og det blev resultatmæssigt en forrygende aften med en flot 6½-1½-sejr, et pænt stykke over forventet score. Ikke et eneste nederlag – og der var gevinst til Ole Bo, Sixten, Tjerk, Claus og undertegnede. Især Sixten og jeg var endog meget heldige. Jeg havde været i store vanskeligheder gennem hele partiet, men i rasende tidnød tippede partiet til min fordel – en fordel jeg så mistede igen, for til sidst at vinde på tid i en klar remisstilling… Sixten vandt på mirakuløs vis et slutspil med to bønder i underskud. Ole, Tjerk og Claus’ sejre var dog af mere overbevisende karakter!

I næste runde, mandag den 5. december, skal vi spille mod KS på hjemmebane.

ØBRO III (2. række, gruppe 1):

For 3. holdet har der allerede været både op- og nedtur.
I første runde blev det til et klart nederlag på 2½-5½ på udebane til Damhus’ 2. hold. Resultatet var dog ikke værre end, at det passede fint med den forventede score – så absolut ingen katastrofe mod det stærke Damhus-hold. Kim O. stod for den eneste gevinst den aften.
I anden runde kom der straks andre boller på suppen – i hjemmekampen mod Brønshøjs 4. hold. Det blev til en ren massakre og en fantastisk 7-1-sejr – langt over forventet. Der var et helt point på kontoen til Kenneth, Finn, Ted, Mathias, Jens og Kim. Stærkt gået af Teds tropper!

I tredje runde, onsdag den 7. december, skal holdet en tur til Lyngby-Virum.

ØBRO IV (3. række):

ØBRO’s nye hold, som består af rutinerede kræfter sammen med klubbens bedste juniorer har fået to fine sejre i de første to runder.
I første runde blev det til 4½-3½ over Valbys 3. hold – et point over forventet. Det blev til ”pligtsejre” til Martin Reib, Christian og Holger – mens Samuel fik en stærk gevinst mod en 1500-mand.

Anden runde endte med 5-3 mod Hvidovres 2. hold – igen fik Martin, Christian og Holger de forventede gevinst, og derudover var det denne gang Gabriel, som fik det hele point blandt juniorerne.

Et herligt koncept for holdet – hvor de små lærer en masse af de store – og samtidig hygger de sig alle!

Tredje runde, mandag den 5. december, byder på hjemmebaneopgør mod Brøndby.

Alt i alt en glimrende start for ØBRO på holdskaksæsonen. Vi krydser fingre for, at tendensen holder i de kommende runder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.