Holdskakafslutningen

Holdskakafslutningen blev lidt af en neglebider i sidste runde, som sædvanligvis blev afholdt i BMS på Tapeten i Ballerup. ØBRO 1, 2 og 8 var allerede spillet, men de 5 andre hold var i spændende kamp om oprykning, topplaceringer og æren

ØBRO 1 (8/10)
Det var en hård sæson i øverste liga, hvor ikke alt gik efter planen. Der blev sat dronninger direkte i slag, tidskontrollen blev overtrådt og modstanderne spillede alt for godt. Det skal siges at inden sidste runde havde Niels Skou 5½ point og lå nr. 2 som topscorer i hele Skakligaen. Da røgen efter sidste runde havde lagt sig efter sidste runde var ØBRO på en 9. plads med nedrykning, kun et halvt point fra 8. pladsen Jetsmark. Men da Jetsmark kun havde stillet med 5 mand mod Køge, så fik de et strafpoint efter nogle timers overvejelser, så ØBRO 1 endte på en 8. plads, et halvt point fra nedrykning. Puha! Endnu et hårdt år venter i den øverste række.

ØBRO 2 (1/8)
Det var en vild sæson i 2. divisionen for ØBROs 2. hold. En gold holdånd sikrede at alle på holdet fik en god sæson, bl.a. med en tur til Nyborg der endte 8-0 til ØBRO 2. Thomas Tange og Anton Marthedal blev delt topscorer med 6/6 begge 2. Det er to vilde resultater, som bl.a. får Anton over 2000 i rating for første gang. En sikker 1. plads i 2. divisionen som fører til en hård og spændende sæson i 1. division næste år.

ØBRO 3 (2/8):
I mesterrækken sikrede ØBRO 3 sig en solid 2. plads med 1 point foran 3. pladsen. Desværre var der ikke rigtig kamp om 1. pladsen. Til gengæld spillede Martin Reib sig til en sikker topscorer med ubesejret 6/7. Lars Møller Larsen scorede 5/7, og tilsammen er Martin og Lars de eneste i top 8 i hele mesterrækken som ikke kom fra BMS 2. Og selvom Mathias Frost “kun” scorede 4 point, så gjorde han det i kun 4 kampe, så et hæderligt resultat, der godt kunne gå hen og spille om oprykning næste år.

ØBRO 4 (4/8):
Også et hold i mesterrækken. På papiret en seedning til en 7. plads, men sådan gider ØBRO’ere ikke at se på det, så de lå på en 3. plads inden sidste runde og endte på en meget flot 4. plads. Kasper Møller blev topscorer med 4½/6

ØBRO 5 (3/8):
Endnu et hold der var med helt fremme i tabellen til det sidste. Med en storsejr over ishøj kunne ØBRO 5 have rykket op, så det er altid spændende at følge med. Desværre endte det med et nederlag, så ØBRO 5 endte på en 3. plads. Peter Koefoed blev topscorer med 5/7.

ØBRO 6 (1/8):
Hvis nogle har haft en god sæson, så er det ØBRO 6. En fantastisk holdånd, gode resultater og en 1. plads i 4. række. Mod Valby i sidste runde skulle vi have 4 point for at være helt sikker på oprykning. Så holdlederen tog de 2 bedste af holdet, og alligevel vandt vi med 7½/8. Topscorer blev Rasmus Blaabjerg Laursen med 7/7. Udover at være sejeste ØBRO-hold var ØBRO 6 det hold der scorede best i alle rækker med 46 point ud af 56 mulige.

Rasmus i gang med sin 7. sejr

ØBRP 7 (3/8):
Endnu et hold i 4. række, der spillede om oprykning i sidste runde. Desværre endte det med et nederlag til Amager, som rykkede op i stedet. En ærgerlig afslutning på en ellers fantastisk sæson. På holdet var Mathias Bogø klar topscorer med 6/6.

ØBRO 8 (1/4):
5. række var lidt anderledes end de andre, fordi der kun var 4 hold, og et hold udgik i løbet af sæsonen pga. corona. Det er selvfølgelig ærgerligt, men sådan er det. ØBRO 8 lagde ikke skjul på, at de gerne ville være nr. 1. BMS 4 havde en gennemsnitsrating på omkring 300 mere, men de kunne ikke ryste ØBRO 8 fra sig. Det var dobbeltrunde, så 2 gange skulle ØBRO møde det på papiret overlegne BMS-hold, og selvom vi havde en forventet score på 1½ point hver gang, så blev begge kampe spillet 4-4. Begge hold smed det samme antal point mod gentofte, så de endte i fuldstændig ligestilling. En fænomenal præstation af ØBRO’s 8. hold, som derfor rykker op sammen med BMS 4.

Resultatet blev, at vi med 8 hold fik 7 hold i øverste halvdel af deres tabel og 3 oprykningshold samt beholder vores plads i den øverste liga!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.