Juniortræning i ØBRO

Om juniortræningen

Kære ØBRO-juniorer og forældre,

Hver mandag fra 15:30 – 18:00 er der åben træning, hvor alle børn og unge er velkomne. Hvis du endnu ikke er medlem, er du velkommen til at komme et par gange og se om det er noget for dig, inden du beslutter om du vil meldes ind.

Udover den ugentlige træning deltager vores juniorer også i klubbens øvrige aktiviteter, juniorklubmesterskab, Junior Grand Prix, KSUs juniorholdskak og meget andet – blandt andet det individuelle DM for juniorer, som flere gange er gået til en ØBRO’er. Desuden vil der være enkeltstående arrangementer – fx tur til turnering i udlandet, gæstetræner, koordineret juniorskak mv.

Hvis du vil vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte vores juniorleder Martin Reib Petersen på mobilnr. 20 74 17 05 eller skrive en e-mail til juniorleder@oebroskak.dk.

ØBRO har selvfølgelig indhentet børneattesten til samtlige juniortrænere, som kræves ifølge retningslinierne.

Værd at vide

Skak i ØBRO er med hygge i højsædet. Det er bedst at kunne de basale regler hjemme fra, men derfra tager vi over. Vi er tre undervisere, som giver mulighed for differentieret undervisning. Al undervisning foregår i Skakforeningen ØBROs lokaler.

Vores Juniortrænere

Ellen Kakulidis

Juniortræner, rating: 2059

Ellen er en rutineret juniortræner, som viser sine elever noget sund skakkultur og de mere positionelle elementer af spillet, så som gode felter og godt placerede brikker. Med Ellen som træner er man sikker på at kende til de klassiske skakmestre så som Petrosian, Nimzowitsch og Karpov.

Villads Ussing Bojesen

Juniortræner, elo: 1888

Villads har selv spillet i juniorafdelingen i ØBRO i mange år og er derfor glad for selv at kunne give sin gode oplevelser videre! Desuden går han meget op i, at en vigtig del af træningen er at prøve de abstrakte koncepter man lærer af i praksis.

 

Martin Reib Petersen

Juniorleder, elo: 1987

Martin har været fast træner gennem mange år. Martin ved alt om skakkens historie og har altid røverhistorier fra skakkens verden i ærmet. Flere talentfulde juniorer startede deres spæde skridt under Martins kyndige vejledning!

Viktor Haarmark Nielsen

Juniortræner, elo: 2330

Viktor har spillet skak siden 2010, og har gennem juniorafdelingen i ØBRO lært en hel del. Derudover har han som leder på flere skaklejre en masse erfaring med træning for børn på alle aldre. 

Hold jer orienterede om turneringer og andre skakarrangementer på DSU og KSU. 

Kom og vær med!

Prøv vores undervisning. Vi sørger for at undervise, så alle kan forstå det og give en kanon oplevelse oven i hatten.

Træningstidspunkt

Mandag: 15:30-17:00

Hvor?

Rosenvængets Allé 31, 2100 Kbh Ø