Kvalifikation til DSU’s pokalturnering d. 25. april 2010

images

Dansk Skak Unions Pokalturnering 2010 – kvalifikation i 1. og 8. Hovedkreds.

KSU og Skakforeningen ØBRO har fornøjelsen af at indbyde alle klubber i 1. og 8. hovedkreds til dette års pokalturnering. Turneringen gælder som kvalifikation til DSU’s pokalfinalestævne pinsedag, søndag den 23/5 i Nyborg. Se DSUs hjemmeside for nærmere information.

Turneringen afvikles søndag d. 25. april kl. 11:00 – ca. 18:00 i Skakforeningen ØBROs lokaler, Rosenvængets Allé 31, kld., 2100 København Ø.

Indskud pr. hold er 300 kroner som betales ved turneringens start. Mindst 80% af indskuddet går til præmier.

Holdene kan tilmelde sig henholdsvis Elite-, Bredde- samt Juniorrækken. I hver række kvalificerer de 2 bedst placerede 1. og 8. hovedkredshold sig til pokalfinalen i Nyborg. Der spilles efter DSU’s regler for pokalturneringen, som kan findes på DSU’s hjemmeside.

Hvert hold består af 4 personer plus evt. en reserve. Hver klub kan stille med lige så mange hold de har lyst til så længe, at de overholder DSU’s reglement for pokalturneringen. Bemærk at et hold tilmeldt bredderækken højst må have et dansk ratinggennemsnit for de fire højst-ratede spillere på 1800, udregnet efter årets første offentliggjorte liste fra DSU.

Turneringsform: Afvikles i grupper inddelt efter række med 6 runder – evt. samles to eller alle rækker i en stor (monrad)-gruppe. Betænkningstiden er 30 minutter pr. spiller pr. parti. Der holdes en lidt større pause mellem 3. og 4. runde. Ellers kun korte pauser mellem runderne.

Tilmelding med klub, navne, ratingtal, fødselsdatoer og kontaktinformation (telefonnummer eller epostadresse) senest mandag den 19. april til Søren Møller Hansen, Drejøgade 26D, 2-201, 2100 København Ø, formand@oebroskak.dk, tlf. 77554685.

NB: ØBRO har naturligvis ikke ubegrænset plads, så hvis der bliver tilmeldt flere end seksten (16) hold, kan vi desværre blive nødt til at afvise de sidst tilmeldte. Bemærk også at ØBRO er røgfri på alle indendørsarealer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.