Masterclass mandag d. 14/10 med GM Jacob Aagaard

GM Jacob Aagaard
Foto: Dansk Skak Union
Skakforeningen ØBRO afholder næste mandag d. 14. oktober et unikt Masterclass arrangement med landstræner GM Jacob Aagaard, som er åbent for såvel medlemmer  som ikke-medlemmer. Udover at være en stærk stormester og nuværende landstræner for det danske landshold, så er Jacob Aagaard også en international anerkendt forfatter og træner, og har i de senere udgivet flere bøger, der har vundet både priser og bred anerkendelse. Bla. kan nævnes ECF Book of the Year 2010 (for Attacking Manual 1+2) og runner-up i Chess Cafés Book of the Year 2012 (for Grandmaster Preparation: Calculation), hvor han iøvrigt vandt prisen tilbage i 2002 for Excelling at Chess!

Emnerne vil tage udgangspunkt i de positionelle principper, som han har arbejdet med i de seneste bøger, og som ligeledes har været berørt i artikler i Skakbladet: hvad er den dårligst placerede brik, hvad er svaghederne, hvad er modstanderens plan. Principper, som kan hjælpe med at finde gode kandidattræk og i sidste ende det bedste træk i en given stilling!

Masterclassen er åben for alle, men niveauet er målrettet mesterspillere og folk som gerne vil blive det!. Deltagerne skal være forberedt på, at der i forbindelse med arrangementet vil forekomme krav i form af opgaveløsning!

Arrangementet  starter kl 19.30 og forventes at vare ca. 3 timer. Deltagere anbefales at komme mindst 15 minutter før. Det afholdes naturligvis i Skakforeningen ØBROS’s hyggelige kælderlokaler på Østerbro.

Prisen for at deltage i dette spændende arrangement er 75 kr. for ikke-medlemmer og 50 kr for medlemmer (A-, såvel som B-medlemmer).

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.