Nominering til skønhedspræmie på FICS

fics
Jeg har på det seneste været meget aktiv på skakserveren FICS, hvor jeg både spiller lyn og langtidspartier. FICS er en gratis skakserver der fungerer på samme måde som ICC (den eneste forskel er bare at den er gratis at andvende!). Jeg besluttede mig for at tilmelde mig “en klub”, for at spille med i FICS Teamleague. Det er en form for online holdturnering, hvor der er 4 spillere per hold i forskellige sections, inddelt efter rating. Partierne spilles med betænkningstiden 45 minutter til hele partiet + 45 sekunder pr. træk. Jeg spiller på klubbens førstehold, som regel på bræt 4, hvor vi har en GM på bræt 1 og en IM på bræt 2, så det er en hård turnering!

Jeg spillede én af runderne et parti som jeg vandt, og som senere er blevet nomineret til “Game of the Week” på turneringens hjemmeside. Et parti hvor jeg var klar favorit. Holdet vandt også runden med 3.5-1.5. Partiet kan ses herunder, med egne kommentarer.

Caballos (2059) – thesixmax (2262)

FICS Teamleague, runde 5 (Open Section)

Game viewer by ChessTempo

Link til FICS hjemmeside

Link til FICS Teamleague

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.