ØBRO Lokalerenovering næsten på plads. Alle drømme indfries!!

Skakforeningen ØBRO er næsten færdige med den største lokalerenovering siden klubben købte lokalerne tilbage i 1971. Niels Skou og co. arbejder nu på den sidste finish og det vil tage noget tid. Men lokalerne er fantastiske allerede nu, så BRUG DEM.

Den 2. august gik håndværkerne anført af vores hovedsponsor Niels Skou i gang med at renovere lokalerne. De har knoklet indtil den 30. september, hvor vi holdt Åbningslyn som planlagt.

Indsamlingen har været en fantastisk succes og vi er nået i mål med vores drømmerenovering. Skakforeningen ØBRO takker ydmygt for den helt utrolige støtte, der har været og stadig er til vores projekt.

Der har været småjusteringer undervejs, for eksempel er der byttet rundt på garderobe og kontor, da det har vist sig mere praktisk. Vi fik det meste klar til genåbningen den 30. september. Vi forventede at det var køkkenområdet, der ville mangle at blive færdiggjort, men det er undervisningslokalet, der hænger mest i bremsen.

Juniorskak var flyttet til et lånt lokale på den nærliggende Langelinieskole i Holsteinsgade 41, mens renoveringen stod på. Det gik over al forventning, men nu er juniorerne tilbage og nyder de nye lokaler, ligesom alle vi andre kommer til det.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.