ØBRO Nytår 2018 slut med et festfyrværkeri.

Der blev kæmpet lige til det sidste om sejren i årets udgave af ØBRO Nytår. For en gangs skyld kom GM Jonny Hector til at dele præmien, og det blev IM Sergey Grishchenko, der fik æren, begge med 6/7. På 3. pladsen kom IM Martin Haubro stærkt igen efter et tab i 2. runde, men sluttede fornemt af med sejr over IM Mikkel Antonsen og remis  efter hård kamp med GM Jonny Hector i sidste runde.

Se øvrige resultater og slutstillingen.

Årets ØBRO Nytår var forhåbentlig et tegn om, at dansk skak går bedre tider i møde. Der var rigtig mange rigtig unge deltagere og de spillede fremragende skak. Også gamle kendinge som David Bekker-Jensen, Mogens Thuesen og Richard Lilja valgte at kigge forbi. Og for anden gang i de over 25 år ØBRO Nytår er blevet afviklet deltog Søren Bech Hansen, der normalt varetager turneringsledertjansen. Den havde han overladt til super kompetente Martin Reib Petersen.

Med 64 deltagere og 8 præmiegrupper var der til sidst travlhed med at uddele præmier til de glade vindere. Præmietagere blev:

ØBRO Nytår samlet: 1-2. GM Jonny Hector og IM Sergey Grishchenko, 6/7, 3. IM Martin Haubro, 5½/7.

Præmiegruppe 2: 1. WIM Ellinor Frisk, 5½/7, 2-3. FM Viktor Haarmark Nielsen og Henrik Porte, 5/7.

Præmiegruppe 3: 1-2. Peter Thorsbro og Nicolai Kistrup, 4½/5

Præmkiegruppe 4: 1-3. Thomas Vils Pedersen, Niels Kristian Kragh og Andreas Skovgaard, 4½/7.

Præmiegruppe 5: 1. Søren Sønderby, 4½/7, 2-3. Lars Erik Linderod og Lars Orio, 3½/7

Præmiegruppe 6: 1. David Maselli, 3½/7, 2-5. Bjørn Olsen, Arne Vagn Møller, Daniel Maselli og Hannibal Valeur Jaques, 3/7

Præmiegruppe 7: 1-2. Tommy Jensen og Jeppe Hald Falkesgaard, 3½/7.

Præmiegruppe 8: 1. Noah Krug Wahlgreen, 2½/7, 2-6. Wojciech Zbigniew Pawlak, Jan Engelund Knudsen, Theo Stage-Steffensen, Mattias Skærved og Jens Evald Larsen, 2/7.

Godt Nytår!!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.