Om Skakforeningen

Vi har til huse på Østerbro i lokaler som klubben ejer.

Skakforeningen ØBRO
Rosenvængets Alle 31
2100 København Ø
Tlfnr.: 35 26 15 87

Det betyder: I ØBRO står der aldrig andet end skak på menuen!
Det giver en helt unik atmosfære som du ikke finder andre steder!

Vi har 224 m2 i hjertet af Østerbro, lige ved Trianglen. Al den plads er fordelt på et stort spillelokale, hvor vi spiller vores mange koordinerede turneringer, både nationale og internationale, to behagelige lynskak- og analyselokaler og vores egen hyggelige café med stort sortiment og rimelige priser. Egne lokaler betyder også at vi kan komme og gå når vi har lyst og aldrig skal rydde frem eller tilbage.

I ØBRO kan du derfor spille i superhyggelige omgivelser, med spillere på dit eget niveau. Vi har medlemmer helt fra nybegyndere til eksperter. Endvidere har vi en stor og velfungerende juniorafdeling. Vi træner begyndere og øvede hver for sig, og vi har gode resultater både på hold- og individuelt plan – blandt andet flere individuelle DM-titler i børnerækkerne. Kontakt juniorleder Martin Reib Petersen for mere information.

Du kan se vores kalender for fremtidige begivenheder og turneringer, hvor der vil være en vifte af forskellige aktiviteter, som kan give dig en større og bedre indsigt i skakspillet.

Velkommen til Skakforeningen ØBRO!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.