Medlemmer

ØBRO’s officielle ratingliste kan ses her.
ØBRO’s lynratingliste kan ses her. Følgende lyntitler kan opnås i lynturneringer i ØBRO:


GM = Stormester
IM = International Mester
FM = FIDE Mester
ØM = ØBRO Mester
EM = Expertmester
LM = Lynmester
DM = Discountmester
BM = Basismester
TM = Træflyttermester
JM = Juniormester
NM = Nybegyndermester

Kriterierne for titler kan ses forneden.1) GM = Stormester:
Tre lynstormesternormer. Normerne beregnes nøjagtigt som FIDE’s titelregler for nærskak foreskriver, dog frafaldes kravet om et vist antal udlændinge blandt modstanderne, og turneringer med kun 7 runder accepteres også. Der skal være 2 stormestre blandt modstanderne. Et lynratingtal på 2500 forlanges før tildeling af titlen. Hvis man har titlen i nærskak, overføres titlen til lynratingsystemet.

2) IM = International Mester:
Tre lyn-IM-normer. Normerne beregnes nøjagtigt som FIDE’s titelregler for nærskak foreskriver, dog frafaldes kravet om et vist antal udlændinge blandt modstanderne, og turneringer med kun 7 runder accepteres også. Der skal være 2 internationale mestre blandt modstanderne. Et lynratingtal på 2400 forlanges før tildeling af titlen. Hvis man har titlen i nærskak, overføres titlen til lynratingsystemet.

3) FM = FIDE Mester:
Et lynratingtal på mindst 2300 baseret på mindst 30 ratede lynpartier. Hvis man har titlen i nærskak, overføres titlen til lynratingsystemet.

4) ØM = ØBRO Mester:
Tre lyn-ØM-normer. En lyn-ØM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 2300 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 2000 i en lynturnering med mindst 7 runder.

5) EM = Expertmester:
Tre lyn-EM-normer. En lyn-EM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 2150 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 1850 i en lynturnering med mindst 7 runder.

6) LM = Lynmester:
Tre lyn-LM-normer. En lyn-LM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 2000 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 1700 i en lynturnering med mindst 7 runder.

7) DM = Discountmester:
Tre lyn-DM-normer. En lyn-DM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 1850 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 1600 i en lynturnering med mindst 7 runder.

8/) BM = Basismester:
Tre lyn-BM-normer. En lyn-BM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 1700 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 1500 i en lynturnering med mindst 7 runder.

9) TM = Træflyttermester:
Tre lyn-TM-normer. En lyn-TM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 1500 eller mere mod et modstandergennemsnit på mindst 1300 i en lynturnering med mindst 7 runder.

10) JM = Juniormester:
Tre lyn-JM-normer. En lyn-JM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 1300 eller mere i en lynturnering med mindst 7 runder.

11) NM = Nybegyndermester
Tre lyn-NM-normer. En lyn-NM-norm opnås ved at lave en ratingpræstation på 1100 eller mere i en lynturnering med mindst 7 runder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.