Skaklørdag den 12. juni 2010

logo

Skakforeningen ØBRO har startet med at have lynturneringer omkring den første lørdag i måneden. Vi ønsker at skabe en hyggelig stemning og give skakspillere muligheden for spille noget lyn på en weekenddag, men også muligheden for at mødes i et skakligt forum.

Skakforeningen ØBRO inviterer derfor til endnu en skaklørdag inden sommeren i vores lokaler den

12. juni


Vi åbner Skakforeningen ØBROs lokaler kl. 12.30 og der er fast start for en 7 runders lynturnering kl. 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 og 21.00 (tilmelding 5 min. før hver turnering). Indskud 30 kr. pr. turnering. Præmierne vil være en del af indskuddet samt øl, vand og hvad vi ellers kan finde på!

Det vil samtidig være muligt at anskaffe sig nogle lyntitler i ØBRO og derved rangere sig selv højere oppe på listen, som opdateres på vores hjemmeside. Titlerne i ØBROs ratingssytem kan ses nedenunder.

Skakforeningen ØBROs lokaler
Skakforeningen ØBROs lokaler

GM = Stormester
IM = International Mester
FM = FIDE Mester
ØM = ØBRO Mester
EM = Expertmester
LM = Lynmester
DM = Discountmester
BM = Basismester
TM = Træflyttermester
JM = Juniormester
NM = Nybegyndermester


Mellem hver af de faste lynturneringer kan der spilles babyskak, blindskak, hjerne/håndskak, matcher, holmgang og kort sagt: ALT! Kun fantasien sætter grænser!. Efter sidste lynturnering er der ikke en bestemt lukketid og derfor er der åben, så længe der er skak og hygge!

I køkkenet står Trine Treppendal og Kaj (Reibo-san senior), hvorfra de vil sørge for at tilbyde vores gæster et fantastisk udvalg, af mad og drikke samt hygge og god stemning!

Derudover har vi fået ryddet op i biblioteket og sælger en del af vores bogsamling, som hollandsk auktion her i forårshalvåret. Kom og gør et kup!

Vel mødt til en fed skaklørdag i ØBRO!

page9_1

Med venlig hilsen

Formanden – Søren Møller Hansen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.