Søren Bech vinder af ØBRO-Mesterskabet 2012

Søren Bech Hansen

Søren Bech Hansen vinder sit 10. ØBRO Klubmesterskab!

Med sejren over Carina Jørgensen i sidste spillerunde af Det Åbne ØBRO Klubmesterskab sikrede Søren Bech Hansen sig sin 10. titel som Klubmester i ØBRO med 5½ point.

Det er enhver turneringsarrangørs store drøm, at der er spænding til det sidste i en mesterskabskamp – og det skal jeg sandelig love for var tilfældet i dette års klubmesterskab.

Før sidste runde førte Søren Bech, Dennis Jørgensen og Sandi Stojanovski med 4½ point foran Sixten Thestrup, Christian Sylvester Christensen og Nikolai Skousen alle med 3½ point. Rundelægningen faldt således ud, at alle seks spillere kunne havne på 4½ point – og med kun Sandi som ikke-ØBRO’er kunne det resultere i en gigantisk omkamp om mesterskabet.

Det gik dog ikke sådan – Søren vandt over Carina Jørgensen, og da Dennis ikke formåede at slå Sixten (remis) var sagen klar: Søren nuppede titlen fra sidste års mester, Dennis. Sandi vandt over Christian – og derfor delte Søren og Sandi 1. præmien.

Bedste spiller under 2000 blev Christian med 3½ point.

Selv om der ikke var et mesterskab på højkant i Basis 1, så var intensiteten i kampen om 1. pladsen mindst lige så stor.

I det afsluttende parti mellem Daniel Kokholm og Mikkel Andreasen skulle vinderen findes – Daniel skulle have remis for udelt 1. præmie, mens en sejr til Mikkel ville sende ham til tops. Daniel var under voldsomt pres – og lignede længe en taber – men i den dramatiske fight i partiets afsluttende fase lykkedes det ham med næb og kløer at holde remis.

Daniel vandt således gruppen (5 point) – mens Ante Bilandzic, Arne Møller, Mikkel Andreasen og Michael R.W. Olsen med 4½ point delte 2. præmien.

I Basis 2 var spændingen forduftet tidligt i turneringen, da Mikkel Manosri Jacobsen var helt suveræn fra start til slut – og han endte med at gøre rent bord med 7 point – en særdeles flot præstation.

Claus Mikkelsen og Johann Stanislaus (5 point) delte 2. præmien – mens Stig Svensson tog ratingpræmien (u. 1400) med 4 point.

Tak til alle deltagere for bidraget til en herlig og hyggelig turnering!

Resultaterne kan ses her.

Formanden

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.