ØBRO vinder 4-2 i 4. runde af holdskak

ØBRO 1 og ØBRO 4 forsvarede med held deres førstepladser. Førsteholdet endda med en overlegen sejr på 6½-1½ over daværende nr. 2 FS.

ØBRO 1 gav den gas på hjemmebane og vandt 5 partier, mens 3 endte uafgjort. Janus Christensen sæson-debuterede med en hurtig sejr. De øvrige gevinster blev leveret af Viktor Haarmark, Søren Bech Hansen, Casper Dahl Rasmussen og Carsten Simonsen.

2. holdet var en tur i Helsingør og hev uimponeret en 5-3 sejr med hjem fordelt på 2 nederlag, 2 remis og 4 gevinster. Thomas Vils, Andreas Ertbjerg, Niels Chr. Schjødt og Vedant Kumar Saravana vandt deres partier. Holdleder Jesper Vej har lavet en glimrende og ofte kommenteret indlæg på klubbens facebook-side.

3. holdet kæmpede bravt mod topholdet fra Gladsaxe, der spiller under alias’et Caïssa. Men kampgejsten holdt ikke, så et nederlag på 5-3 blev den sørgelige kendsgerning, da alle partier var slut. Søren Møller Hansen og Søren Sønderby leverede to flotte gevinster. Formanden kæmpede længe og bravt, men måtte ned til sidst, og William var sjældent aggresiv mod Nicolai Kistrup, men angrebet holdt desværre ikke.

4. holdet tog en tur til Amager og hev en minimal sejr på 4½-3½ i hus. Der blev kæmpet hårdt og især den tidligere Amager spiller Jacob Krog skal roses for indædt kamp i en ekstremt presset stilling. Det endte remis. Claus E. Mikkelsen og Antti-Pekka Pauho leverede hver en sejr, mens Amager kun vandt et enkelt parti.

5. holdet fik desværre læsterlige stryg uden mod Valby 2. Det blev et 6½-1½ nederlag. Der var ingen sejrrige ØBRO’er, og de tre remis blev hevet hjem af Daniel Peulicke, Peter Koefoed og Henrik Schoubye.

ØBRO 6 vandt til gengæld deres første rigtige sejr. I de to forrige runder har de kun været 7 mand og klaret 4-4, så det var dejligt at se det uerfarne hold køre en sejr hjem. Valby havde forstærket sig urimeligt med to mesterspillere, så derfor var sejren på 4½-3½ faktisk ret imponerende. Der var gevinster til Oleg Dudnyk, Oliver Gabrielsen, Kristian Coff og Troels Hein Bünger. Den halve sikrede Ole Eriksen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.