Viktor gav os bank

Viktor var i fin form i ØBRO i mandags. Han holdt et glimrende foredrag om sin skak opvækst og uddelte bank til de medlemmer, der turde tage kampen op med klubbens nye stjernefrø.

Det var svært at mærke på Viktor, at det var hans første foredrag om skak. Nervøsiteten forsvandt som dug for solen og der blev fortalt medrivende om de første år i Viktors forhåbentlig lange karriere. Spørgelysten blandt publikum var stor, især de andre stærke spillere i klubben frittede for åbningsvalg og stil, så de kan være forberedt til fremtidige partier 😉 Viktor sluttede af med at gennemgå et rigtig fint parti med en ofring af en officer for at få et fantastisk initiativ, hvor modstanderen blev pakket fuldstændig sammen. Så var vi advaret.

Efter en kort pause var alt klar til at yde Viktor skarp modstand i en klassisk simultan. 11 ØBRO’er valgte at tage handsken op. De brave kæmper var Kristian Loff, Claus E. Mikkelsen, Henrik Preisler, Niels Simanis, Jacob Krog, Mathias Torp-Hansen, Oliver Gabrielsen, Svend Kjems Hove, William Philipsen, Claus Pakmor og Jess Bundgård. Da kamptumulten var overstået kunne Viktor konstatere, at han havde nedlagt ni klubkammerater, mens kun William og Mathias havde formået ikke alene at holde Hr. Haarmark stangen, men også at besejre ham. Godt gået, der!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.