Klubmester, generalforsamling og liveskak!

Her kommer en opdatering på hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske i juni. Derudover kan du finde referatet for generalforsamlingen længere nede i indlægget.

Den 8. juni lukkede ØBRO endelig op for klubben, og det blev til en hyggelig aften. Sensationen var selvfølgelig omkampen om klubmesterskabet mellem Søren Bech og Janus, der begge havde scoret 5½/6. Første parti lignede en typisk Søren-sejr, men posen blev aldrig lukket, og partiet trak ud. Janus blev ved med at finde resurser, og pludselig sprang Janus op af posen, hans springer sagde chop-chop-chop og stillingen var vendt. Andet parti var til gengæld Janus’, og det var først til sidst i et tabt tårnslutspil, at Søren pludselig med tårn og 3 bønder havde fanget Janus’ konge. Et sus gik gennem lokalet da folk troede, at det var forceret mat. Men som Houdini blev Janus konge bragt ud af sit bur, og med en ekstra dronning gjorde det ikke så meget, at det kostede nogle bønder. Med en matchsejr på 2-0 blev det tydeligt, at kroningen af Janus som KLUBMESTER ikke var tilfældig. Tillykke!

Den 15. juni blev der holdt generalforsamling. Der var ingen pladsproblemer, og på trods af et underskud på grund af renoveringen var alle tilfredse med årets forløb.
REFERAT

Fra den 22. til 28. juni bliver der afholdt en match mellem ØBRO’ere og spillere fra kvindelandsholdet. 4 spillere på hvert hold, og hver spiller møder hele modstanderens hold med både hvid og sort. GM Nils Grandelius vil kommentere gårdagens partier hver formiddag fra kl. 11 til 12. På hans Twitch-kanal kan man joine live og stille spørgsmål eller finde dem som videoer og se dem når man har tid.

Alena Ayzenberg, Andreas Ertbjerg, Thomas Tange og William Philipsen spiller for ØBROs faner, mens Ellen Kakulidis, Ellen Fredericia, Louise Fredericia og Freja Vangsgård spiller med Danmarks farver.

Man er velkommen til at komme ned i klubben og følge med i turneringen!

Resultater
LIVE (fra kl. 17 og nogle dage fra kl. 11)
Kommentering (Med GM Nils Grandelius, kl. 11-12)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.