Nikolai Skousen blev Øbro Klubmester 2007

Med 7,5/9 fastholdt Nikolai Skousen sit klubmesterskab fra i fjord og er klubmester i Øbro i 2007. Tillykke! Både Søren Bech Hansen og Nikolai Skousen bejlede til titlen med 7,5/9 og intern remis i sidste runde, hvilket med et halvt korrektionspoint gav sejren til Skousen. Skousen nakkede Bender i ottende runde og øgede dermed spændingen ved at indhente Smæk, der måtte nøjes med remis mod Lodahl. Trine Treppendahl kom ind på en tredjeplads med flotte 6/9. De nye mesterspillere Sebastian Bender og Martin Reib Petersen klarede manddomsprøven fint og høstede begge 3,5/9 – dvs. lidt over forventet. Den tredje nye mesterspiller, Andreas Ertbjerg, må trods gevinst over Nikolai Skousen ned under 1900 igen efter i alt seks nederlag og tre gevinster. Men han kommer igen!

I basisgruppen var der aldrig tvivl om udfaldet – John Holm nappede førstepræmien med 8/9 og uden nederlag. Han skal nok tilbage i mestergruppen næste år…På andenpladsen fulgte Nils Petersen med solide 7,5/9 med kun et enkelt nederlag til altid farlige gambitspillende Carl-Albert. Formand Søren Møller Hansen havde også en pæn turnering med 6,5/9 på en tredjeplads. Lars Linnemann fortsætter sin fremgang.

Husk at mandag den 3. december er der julesimultan mod FM Søren Bech Hansen, der nok vil gå efter rent bord efter at være blevet snydt for klubmestertitlen af Nikolai Skousen for andet år i træk.

Vel mødt til julesmæk!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.