Øbro 2 og Øbro 3

Øbro 2 er igen i år virkelig stærkt spillende! Således blev det efter 4-4 mod BMS 2 i første til en 5-3-sejr på udebane mod stærke Odysseus 2 i anden runde. Sådan! Øbro 2 indtager fjerdepladsen med 9 point, á point med Herlev 1 på tredjepladsen og eet point efter Amager 1 og Vestegnen 1. Især totenschlägerne Kirkegaard og Bender lægger modstanderne over knæet med 2/2 hver. På topbrætterne har Nils og Andreas det lidt svært mod stærk modstand, men skal nok tage fint fra i denne sæson også. Reib holder fin kurs med 1,5/2. Og med gode reserver ser det godt ud for Øbro 2, der skal sørge for at holde koncentrationen i resten af sæsonen  – hvilket vor glimrende holdleder Formand Søren Møller Hansen nok skal gøre sit for at sikre.

I tredje runde modtager Øbro 2 det meget solide Gladsaxe 1, som dog har haft problemer med resultaterne i denne sæson. Kom så Øbro!

Øbro 3 har mistet Bender til andetholdet i denne sæson og det kan mærkes, selvom det dog er blevet til to rimelige resultater – to smalle nederlag på 3,5-4,5. Kom så! Øbro

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.