Sæsonresultat

Førsteholdet endte på femtepladsen i 2. division gruppe 1 – seks point efter oprykkerne Bornholm 1. Det må siges at være som forventet og der blev sluttet godt af mod AS04 1 med en 4,5-3,5-sejr. En glimrende måde at afslutte denne sæson, så der kan kigges optimistisk fremad mod næste sæson. ØBRO 1 tabte 6-2 til de to tophold Bornholm 1 og Odysseus 1. Hvis vi kan undgå den slags store nederlag i næste søson, kan vi måske spille med om oprykning, men realistisk set skal der måske nok lidt forstærkning til førend ØBRO kan begå sig i første division. Førstebræt Nikolai Skousen scorede kandidatresultat med 3/5 mod et snit på 2291 og havde præstationsrating på 2364. Det er godt at have Nik tilbage! Smækken scorede stærkt med 5,5/7 uden nederlag mod et snit på 2155 på andetbrættet og hentede også kandidatresultat med præstationsrating på 2386 (og en ELO-præstation på stærke 2416). På tredjebrættet havde Thomas Vils det lidt svært med fem remiser og to nederlag, men kun lige under forventet score. Den ene nye mand, Jesper Vej, scorede gode 4/7 på fjerdebrættet. Niels Haahr scorede 1/7 på femtebrættet og må vist i træning inden næste sæson. Max scorede 3/6 uden remiser på sjettebrættet – lige under forventet. Vor nye holdleder Carsten Lodahl havde en fremragende sæson med 5,5/7 (forventet 3,92) uden nederlag på syvendebrættet. På ottendebrættet spillede Henning Haahr sig i form og fik 2,5/3 i de sidste tre runder efter en lang rokade første del af turneringen, dvs. 2,5/6 i alt mod en forventet på 3,23. Reserverne Andreas Ertbjerg og Martin Reib Petersen fik 2,5/3 på ottendebrættet – ikke dårligt. Øbro 1 vandt de sidste fire runder og lad os håbe, at den tendens kan føres videre i næste sæson.

Andetholdet lå i den øverste halvdel i det meste af turneringen, men endte efter et skandaløst 6-2-nederlag til Vanløse 1(som kun stillede med syv mand!) i sidste runde på syvendepladsen og rykker ud af Mesterrækken. Det blev altså kun til eet år, men der skulle være muligheder for at rykke op igen næste år – andetholdet er stærkt besat med folk i fremgang. Øbro 2 spillede over forventet, men der manglede lidt stabilitet – to store nederlag på 6-2 og 6,5-1,5 gjorde udslaget (på et halvt point!). Thomine scorede 3/3 mod et snit på 1903 – sådan.

Tredjeholdet gjorde det over al forventning i 1. række og endte på fjerdepladsen en god del rating og erfaring rigere. Det blev endda til tre 5,5-2,5-sejre underevejs. Nøglen til succes næste år er nok at stabilisere resultaterne, så de helt store nederlag elimineres.

Juniorer hyggede sig og endte pænt midt i rækken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.