Søren Møller Hansen kåret til æresmedlem

Klubben historiker skriver rammende på facebook:

Skakforeningen ØBRO kårede til sidste generalforsamling, for første gang siden 1995, et æresmedlem. Søren Møller Hansen gik efter 15 år i bestyrelsen, heraf de 10 som formand, af. Klubben er i topform, og Søren Møller har leveret en solid, konstant og god indsats som manden i felten og bagstopperen, “hvis ingen andre tog den” – altid med et smil. Det er særdeles velfortjent.

Begrundelsen, der er trykt på diplomet:

“Skakforeningen ØBRO, 13. marts 2017.

Det er bestyrelsen i Skakforeningen ØBRO en udsøgt glæde at udnævne Søren Møller Hansen til æresmedlem af klubben for en solid, god og vedholdende indsats gennem mange, mange år. Søren har i sine 10 år som formand ind i mellem været alene om tingene, men aldrig har han svigtet, og klubben er blevet styret godt og sikkert gennem både mindre gode og særdeles gode år. ØBRO er netop nu landets største klub, og vi har mange aktiviteter og masser af unge mennesker. Søren forlader formandsposten på et tidspunkt, hvor klubben er i topform.

Tillykke – det er særdeles velfortjent.

Søren, vi ses i ØBRO!”

Klubben har trygt valgt Christian Sylvester Christensen som den nye formand. Det skal blive spændende hvad tiden bringer.

ØBRO

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.