Sommerfornemmelser 2

I anden runde blev der virkelig gået til vaflerne.

Gruppe 1:
Vils-Bonnez var et positionelt parti, hvor det dog endte med gensidigt dronningeindbrud og evigskak. Vores hollandske gæst Henrik havde ikke meget mod Reib – han vandt en bonde men der blev afviklet til K+T+B mod K+T, som teoretisk var remis, men Reib spillede lidt forkert og måtte ned. Reib leger med de store drenge nu og der skal vist lige lidt mere hår på brystet og lidt mindre hestehale til, førend han er klar til kandidatklassematcherne næste år. 😉 Nils P holdt remis mod Niels Haahr uden problemer.

Gruppe 2:
Vafler! Dick vandt en bonde og fik en helt overvældende stilling mod Claus. Så sjuskede Dick dog og Claus lavede samme trick på ham med at slå en brik, der ikke kunne slåes igen pga. binding mod kongen. Claus havde nu pludselig angreb men med en kvalitet nede. Dick valgte her en forkert plan og måtte ned. Søren Møller-Ebbe blev spillet positionelt indtil træk 15, hvor Ebbe tillod e3-e4, hvilket fik stillingen til at live gevaldigt op. Søren så ud til at have pres, men Ebbe fik organiseret sine brikker og Sørens forsøg på taktik fejlede og stillingen gik fra uklar til vundet for Ebbe på få træk i den gensidige tidnød omkring træk 28. Også her var der gevinstchancer til begge undervejs. Henning spillede rigtig hårdt mod Esben, der tog køligt tog imod det dobbelte bondeoffer og kørte sejren hjem. Kom igen Henning – god kampånd.

Gruppe 3:
Ole så ud til at have afgørende fat i Jørgen, men det glippede til sidst; remis. Anton spillede en smule passivt og måtte ned til en aggressivt spillende Lars. Lad os håbe at det er en indikator for efterårets førsteholdsopgør mellem Odysseus og Øbro. 😉 Henri havde ikke de store problemer med at mose Bremer med det stærke Txe6!, der vandt en løber. Ted spillede planløst mod Jan og måtte i sandsækken. Lars er eneste mand med 2/2 og fører. Sådan! Næste runde byder på topopgør mellem Henri (nr. 2) og Lars (nr. 1).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.