Sommerfornemmelser 1

Første runde af ØBRO Sommerfornemmelser bød på flere omskiftelige partier og overraskende resultater. Det tyve mand store felt deltes ind i tre grupper – to seksmands alle-mod-all og en ottemands.

Gruppe 1:
Thomas Vils så ud til at stå godt i en Moderne Benoni mod Niels, hvad han dog ikke selv mente. I midtspillet sprang stillingen i luften ved et Sort kontraangreb og Vils tabte både kvalitet og struktur. I overgangen til slutspillet fik han dog et fusk ind og kunne redde remis. Den variant ville Niels ikke ind i (han tilbød men fik afslået sit remistilbud omkring træk 15), så han satte sin dronning i slag! 1-0. Det er sket flere gange for Niels på det seneste…problemer med damen. Højestratede Henrik fra Holland ofrede hurtigt noget tvivlsomt en bonde samt sin bondestruktur i Nimzoindisk mod Nils. At forsvare sig er jo Nils’ speciale. 0-1. Flot resultat af solide Nils. Finn udspillede Reib i sikker stil. Reib forsøgte sig med kongeangreb på vej ud af åbningen, men Finn havde styr på det og tog bare de brikker, der stod i slag. 1-0.

Gruppe 2:
Søren Møller havde et stabilt centrum mod Henning, men da sidstnævnte tilbød remis efter ca. tyve træk, blev der sluttet fred. Ikke den vilde kampvilje at spore der. Ebbe filede i ca. halvfjerds træk på en lille men stabil fordel mod Dick, men kunne ikke få skubbet partiet ud over kanten og måtte til sidst give remis. Claus og Esben spillede Lukket Siciliansk, som blev ret skarpt med Sort bondeoffer. Esben fik sat sig på anden række og Claus måtte skakke sig til remis. Det ligner en jævnbyrdig gruppe.

Gruppe 3:
Bremer tog køllen frem, svingede og Ted så ingenting. 1-0. Lars fik presset Ole pænt tilbage på brættet og vandt. Jørgen spillede Gedetango i forhånden, men Henri fik afværget angrebet fra de lystige geder. Remis. Jan ofrede allerede i åbningen en officer for initiativ og en åben stilling omkring den hvide konge. Der var dog ikke nok kompens. 1-0.

Anton, som er nyindmeldt i Odysseus, fik en øl af Ebbe. God karma.

Turneringen findes på ksu.dk; indbydelse og tabel mv. Kom endelig ned i klubben og kig med samt spil lidt lyn- og babyskak mod de andre hangaroungs.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.