Storsejr til 3. holdet i 5. runde

Så er 5. runde af holdturneringen vel overstået. Det blev til 4 sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

1. holdet fortsatte sin suverænitet i 1. division gruppe 1 med en sikker 6-2 sejr over Frem, der kom hele vejen til Østerbro fra Odense. Det ligner efterhånden en sikker oprykning med 5½ point ned til den nærmeste forfølger fra Furesø, som holdet skal møde i sidste runde.

2. holdet måtte ned mod et stærkt spillende K41 1.hold og tabte 5½-2½. Et skuffende resultat, især da den forventede score sagde 5-2 i ØBROs favør. Kun Thomas Vils og Max Hansen kunne trække sig sejrrigt ud af deres opgør.

3. holdet leverede til gengæld et suverænt resultat ved at baske Frederiksberg 2 med hele 7½-½. Den forventede score sagde 4½-3½. Storsejren bragte holdet op på 2. pladsen, men Gladsaxes 1. hold er langt foran og sindsygt stærke, så en tilbagevenden til 2. divison er nok urealistisk.

4. holdet holdt med hiv og sving fast i førstepladsen i 2. række. De er a point med Brønshøj 4, men har et halvt matchpoint mere. Lars Bronee udviste fin slutspilsteknik og sikrede en 5-3 sejr i det sidste parti. Jacob Krogh afsluttede et godt parti på fineste maner. Det ser vi gerne i klubbladet!

5. holdet vandt med mindst mulig margin 4½-3½ over bundproppen fra Tårnby 1. Tommy Jensen klarede remis mod en +2000 spiller og holdkaptajn Søren Mourad fortsatte sejrsstimen med sin 3. sejr af 3 mulige.

6. holdet var for en gangs skyld mødt fuldtalligt op til et udebane opgør. Turen gik til Brøndby, hvor deres 2. hold sad klar. Når 6. holdet spiller udebane, så bliver resultatet 4-4 og denne runde var ingen undtagelse. Også her viser holdkaptajn Kristian Coff vejen med 5 af 5.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.