1. holdet et point fra Skakligaen.

6. og næstsidste runde mangler en enkelt kamp, men 1. holdet mangler kun et sølle point mod rækkens nr 2, Furesø i sidste runde for at rykke op. Endnu en suveræn 6½-1½ sejr sikrede den gunstige udgangsposition.

På 1. holdet, der spillede ude mod Næstved, var det kun Casper Dahl, der måtte ned, mens Mads Smith Hansen spillede remis. Resten var lutter et-taller. Især imponerede Viktor med en sejr over stærke Mikkel Strange.

2. holdet spillede hjemme mod Seksløberen, der skød med løst krudt. Her blev det også til en 6½-1½ sejr til ØBRO. Her var der ingen tab og to af remis’erne blev afgjort i ligefarvede løberslutspil, der ellers er kendt for ikke at ende remis. Sejren sikrede næsten 2. holdet endnu en sæson i 2. division. Der er teoretiske muligheder for både oprykning og nedrykning, men ingen af delene forekommer sandsynlige.

Efter en suveræn 7½-½ sejr i sidste runde måtte 3. holdet ned med 3-5 på hjemmebane mod Odysseus 2. hold. William Philipsen og formanden sørgede for to gevinster, mens Mathias Torp-Hansen og Mihai Anghel spillede remis. Holdet ligger lige nu på en delt 1. plads med Caissa, men med en kamp mere, så oprykning bliver der nok ikke tale om.

Der venter 4. holdet en sindssygt spændende afslutning den 30. marts kl. 13 i Tapeten i Ballerup. Efter 4-4 mod Brønshøj 4 er holdet stadig i spidsen af 2. række med mindst mulig margen. Efter at have været bagud i hele kampen udlignede Svend Kronborg med en sejr i sidste parti. I sidste runde møder 4. holdet bundproppen, så det ligner afgørelse på straffespark.

5. holdet spillede ude mod Amager 1 og tabte 5-3. Morten Renneberg og Søren Mourad vandt, mens Daniel Peulicke og Henrik Schoubye holdt remis. Med een runde tilbage og sidste runde mod nummer 7 i rækken mens ØBRO 4 spiller mod nummer 8 i rækken, så ligner det endnu en sæson i 2. række.

6. holdet spillede hjemme mod det suveræne tophold fra Hvidovre 2 og måtte se sig besejret 6-2. Lyspunktet blev leveret af Ole Eriksen, der vandt, mens Kristian Coff og Viktor Høst-Madsen spillede remis.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.