Valby 1 – ØBRO 2

dsu_logo

Af Søren Møller Hansen

Flot start for ØBRO 2 i Mesterrækken!

ØBRO’s 2. hold fik en stærk start i denne sæsons Mesterrække med en markant sejr på 5.5-2.5 over Valby 1 torsdag den 12/11.

Picture 4
Bræt for bræt forløb matchen således.

Ole Bo på første bræt vandt en flot angrebssejr, efter at modstanderen – lovlig grådigt – havde nappet en bonde for meget… Det angreb, som Ole i det følgende fik stablet på benene var tungt – og hurtigt måtte Sort give fortabt. 1-0

Nils P. spillede på 2. bræt et kompliceret parti med ulige materialefordeling det meste af tiden. I slutspillet begik hans modstander en sidste grov fejl – og dermed sejr til Nils. 2-0 samlet.

Niels Chr.’s parti på 3. bræt var aftenens dramatiske højdepunkt med en vild afslutning i voldsom tidnød. Han havde tidligere i partiet vundet en officer for en bonde – men med visse komplikationer. Disse blev ikke mindre som tiden gik… Men til sidst lykkedes det, at få sat modstanderen mat med vingen hængende på det yderste! 3-0.

Sebastian på 4. bræt fik snydt sin modstander godt og grundigt i en vanskelig stilling – hvorved en dronninggevinst blev en realitet. Han kørte derefter sejren sikkert i hus og var tidligt færdig. 4-0!

Antti på bræt 5 stod ganske fornuftigt det meste af tiden – og i lang tid virkede det som om, at stillingen var i balance… Desværre fik modstanderen ofret en kvalitet for angreb på det helt rigtige tidspunkt – og Antti måtte ned. 4-1.

Peter spillede på 6. bræt en relativ hurtig remis. Der var nogle omskifteligheder undervejs, så det var et helt OK resultat. 4½-1½.

Jeg spillede selv på 7. bræt – og det virkede mest af alt, som om min modstander havde en decideret dårlig dag… I en kritisk stilling sjuskede han ret enkelt en officer væk – og inden længe røg officer nummer to. Jeg skulle dog bruge lidt tid på at få åbnet stillingen op – men da det lykkedes var det uproblematisk at omsætte den materielle fordel til sikker gevinst. 5½-1½.

Lars-Emil på 8. bræt gik galt i byen i et fransk parti – og blev stille og roligt løbet over ende… Det var hans debut i Mesterrækken, men jeg er sikker på, at han nok skal genvinde selvtilliden – og vende stærkt tilbage i de kommende runder! 5½-2½.

I næste uge gælder det den svære opgave mod Vestegnen – men efter den flotte indsats i premiererunden, så jeg er fuld af fortrøstning på hele holdets vegne!

Søren Møller – holdleder.

Resultaterne i mesterrækken kan ses her.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.