KSU holdene overstrålede divisionsholdene.

Så er endnu en holskak runde overstået, og ØBRO klarede sig generelt godt. Der var hård modstand i til divisionsholdene, der måtte indkassere tre nederlag. Holdene i KSU havde tre gevinster og en uafgjort.

ØBROs bedste hold mødte stærk modstand i weekendens dobbeltrunde og var ramt af en del afbud. Det blev til et respektabelt 3½-4½ nederlag til Hillerød og et forventeligt nederlag til Brønshøj på 2½-5½.

Samlet set scorede ØBRO 1 et point mere end forventet. Om lørdagen mod Hillerød var der syv remiser. Viktor H. Nielsen måtte som den eneste ned mod GM Sune Berg Hansen. Alle de halve point blev sikret af Mads Smith Hansen, Søren Bech Hansen, Karsten Larsen, Carsten Simonsen,Thomas Schou-Moldt, Janus Christensen og Niels Skou, der havde debut i Skakligaen. Der blev kæmpet hårdt for hver eneste remis og det resulterede i en score på et point mere end forventet.

Søndag mod Brønshøj blev en hård match. Der blev ikke givet ved dørene af rækkens nummer 2. De 2½ point blev sikret ved remis’er af Viktor H. Nielsen, Mads Smith Hansen, Casper Dahl Rasmussen, Søren Bech Hansen og Thomas Schou-Moldt. Dette resultat passede med den forventede score.

Skakligaen er nu lidt over halvvejs, idet der er spillet 5 af 9 runder. ØBRO 1 indtager 7. pladsen med 1½ point ned til nr. 8 og 1 point op til nr. 6, så det er mere jævnbyrdigt end vi havde regnet med fra starten. Næste runde spiller 1. holdet på hjemmebane i ØBRO søndag den 26/1 kl. 12.00 mod Skanderborg, der ligger nummer 6. Kig forbi og hep på vores helte!

I 2. division tog 2. holdet på udflugt til Gladsaxe for at møde forhåndfavoritten Caissa. Det blev desværre til et nederlag på 3-5, men Niels Skou, som spillede for Caissa sidste sæson, følte sig godt hjemme og vandt sit parti. De øvrige point blev hevet hjem via remis’er af Thomas Tange Jepsen, Jesper Vej, Andreas Lund Ertbjerg og Søren Møller Hansen. Slutresultatet var i øvrigt på ingen måde en overraskelse, da det stemte nøje overens med den forventede score.

3. holdet i Mesterrækken vandt deres tredie sejr i træk med 5½-2½ over Hvidovre 1 på udebane. Kim Røper vandt uden kamp, mens Søren Bech Hansen, Martin Reib Petersen og Svend Kjems Hove vandt deres partier. De sidste 1½ point blev hentet hjem med remiser af Andreas Lund Ertbjerg, Mathias Frost Torp-Hansen og Søren Møller Hansen.

4. holdet i 1. række tog imod Brøndbys 1.hold på hjemmebane og tævede dem 6-2. De to øverste brætter fik bank af Brøndby, mens de resterende, Hans Henrik Jacobsen, Svend Kronborg Kristensen, Søren Mourad Petersen, Holger Lodahl og Tommy Jensen vandt. Antti-Pekka Jauho på 8.brættet måtte gå forgæves, for Brøndby stillede kun med 7 mand.

I 2. række tog 5. holdet imod 2.holdet fra K41. Jens-Ole Næsborg, Kristian Coff, Mads Bæk Lynderup, Martin Ulrik Sdun og Mathias Bogø leverede gevinsterne og Daniel Peulicke spillede remis. Dermed var en sejr på 5½-2½ en realitet.

I 4. række spillede 6. holdet ude mod Amagers 3. hold. Vi kon desværre hurtigt bagud 3-0, men så tog Henrik Schoubye, Jakob Lunøe og Jakob Kjær-Andersen fat og fik udlignet til 3-3. To remis af Kasper Rolff Larsen og JensEmborg sikrede slutresultatet 4-4.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.