ØBRO 1: Tilbage på sporet

ØBRO 1 vandt for anden runde i træk overbevisende. Denne gang med 5,5-2,5 ude mod Frederikssund. Der er nu seks point til Frederikssund 1 og Brønshøj 2 i bunden, som ØBRO har slået i de seneste to forløbne runder. Det skal dog blive til nogle usædvanligt store sejre over midterholdene Allerød 1 og AS04 1 i de sidste to runder, hvis det skal blive til oprykning. Bornholm 1 fører med 26 point – 7 mere end ØBRO på sjettepladsen.

Søren Bech har 4/5 og burde faktisk have haft en halv mere, men gevinsten mod Odysseus med K+S+S mod K blev ham som bekendt frataget, da Odysseus’ protest blev godkendt af DSU. Surt. Især når det jo kun er remis i teorien – som f.eks. Kramnik viste i en lignende situation med K+T+f+h mod K+T, da han i Corus vandt over Aronian. Der blev partiet (heller) ikke stoppet…

Holdleder Carsten Lodahl er fortsat stærkt spillende og sætter med 4/5 og ingen nederlag virkelig et godt eksempel. Vor anden nye mand Jesper Vej gør det også godt med 3/5 forløbigt. I denne runde fik Niels Haahr vendt skuden og hevet en pind i land. Lad os håbe, at det er stilen for resten af sæsonen. Klubmester Skousen har spillet tre af fem runder – mod de hårde modstandere – og har taget rimeligt fra med 1/3 mod stærke spillere. De unge reserver Andreas Ertbjerg og Martin Reib bejler til faste pladser på holder med samlet 2,5/3.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.