ØBRO-holdene klarer 5. runde!

Det går godt for de fleste hold i holdturneringen, men førsteholdet er i nedrykningsfare fra skakligaen!

ØBROs bedste hold mødte velforberedte modstandere i 6. runde og blev desværre lagt ned. Det blev til et ærgerligt 6½-1½-nederlag, hvor Viktor, Carsten og Thomas stod for de 3 halve.

Skakligaen nærmer sig afslutningen, og holdene gør klar til slutspurten. ØBRO 1 indtager en 8. plads, men dette kan forbedres ved hjemmekampen mod Nordre. Dette ændrer dog ikke på, at kampen om at undgå nedrykning bliver hård. Næste runde spilles på hjemmebane mod Nordre.

I 2. division havde 2. holdet en udekamp mod Hillerød, og de tog af sted for at afgive bøllebank. En solid 5-3-sejr kunne sagtens været blevet til mere, Thomas Tange, klubmester Niels C. Schødt, Andreas og Søren Møller stod for de store ørefigner, mens Max og Rasmus stod for de rolige remiser. Dr. Elo kan dog være stolt over resultatet, da det var 0,07 over forventet score.

3. holdet i Mesterrækken kan ikke stoppe med at vinde! En sejr på 5½, hvor Seksløberen var heldige ikke at ende med 8-0. Søren Bech, Gudmundur , Mathias, William og Søren Møller (igen!) viste ordentlig kampskak, mens den enlige remis blev spillet af den evigt solide Ellen Kakulidis. Med sejren hiver ØBRO 3 sig op på en 2. plads, kun 3½ point bag Brønshøj 3.

4. holdet i 1. række måtte helt til Amager, men det var også i orden. De solide amagerkanere kunne ikke holde skansen mod det velspillende ØBRO-hold, men det var selvfølgelig ingen overraskelse for ØBRO-folk. Svend Hove, Markus og Peter Koefoed vandt deres partier, mens Hans, Søren Petersen, Holger og Antti-Pekka spillede remis, så en 5-3-sejr var på sin plads. Dette var over 1 point over forventet, meget imponerende.

I 2. række spillede 5. holdet mod Musik, og der må man bare lægge øre til, mens der blev uddelt ørefigner. Det blev desværre kun til 2½ point, resten blev spillet ned. Martin Sdun og Daniel stod for sejrene, mens Kristian Coff holdt skansen med en remis.

I 4. række spillede 6. holdet hjemmekamp mod Brøndby. Det var tydeligt at 6. holdet var trætte af 4-4-kampe, så de rejste sig op, og brølede! Brøndby måtte lægge sig flat ned på banen, da ØBRO 6 scorede en 6-2-sejr, 3 point over forventet score! Der gik bare 12 træk, så havde Kasper sat mat, og Ole, Anne, Jakob og Ulrik fulgte trop med sejre. Henrik og Jens stod for solide remiser på topbrætterne. Præstationen giver ØBRO 6 en fornuftig 2. plads i gruppen, og holdet er absolut ubesejret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.